HTML

Gézengúzok

Utazás babával, kisgyerekkel, egyedi bébicuccok, hétköznapi élet, programok, felfordulás a Gézengúzoknál... Az 1-2. Gézengúz(ok) Barnus és B'anka, 3. és egyben az igazi Gézengúzok a munkám - www.gezenguzok.hu

Friss topikok

2010.04.20. 15:04 gezenguzok

Segítség a parkoláshoz

Gézengúzok - Gyerek- és szülőbarát utazási ajánlatok.

Hány ideges pillanatot okoz, amikor zsúfolt, forgalmas parkolókban próbáljuk a kölköket biztonságosan az autóból ki, majd beterelni?

Nem könnyű feladat.

De van egy helyes és praktikus megoldás, egy mágnesfólia. Ezt, amikor leparkoltunk, felhelyezzük az autó tetszőleges pontjára, és a kölköknek nincs is más dolga, csak rátenni a praclijukat, máris le vannak foglalva.

Hamarosan a Gézengúzok mintaboltba és webáruházba is beérkezik a 'parking pal'. Bevezető ára 1.590 forint lesz, és 7 különböző változatból lehet majd választani.

www.gezenguzok.hu/ws
1136 Bp., Herzen utca 5.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://igazigezenguzok.blog.hu/api/trackback/id/tr581937235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása