HTML

Gézengúzok

Utazás babával, kisgyerekkel, egyedi bébicuccok, hétköznapi élet, programok, felfordulás a Gézengúzoknál... Az 1-2. Gézengúz(ok) Barnus és B'anka, 3. és egyben az igazi Gézengúzok a munkám - www.gezenguzok.hu

Friss topikok

2010.04.16. 12:40 gezenguzok

Gyerekszoba-dekoráció

Gézengúzok - Gyerek- és szülőbarát utazási ajánlatok.

A gyerekszoba dekoráció még mindig gyerekcipőben jár nálunk - szerintem. Lehet már egyedi és nagyon klassz tapétákat, matricákat kapni, sok-sok kiegészítőt is találunk, de sokfelé járva úgy látom, ezek még nincsenek annyira elterjedve.

A matrica, modernebb nevén faltetoválás, egy igazán egyszerű és praktikus eszköz arra, hogy egy sima, egy színre festett szobát könnyedén feldobjunk.

Nagyon helyes dolgokat lehet találni ezen az amerikai oldalon:
WALLTAT
http://www.walltat.com/Kids-Wall-Decals-Baby-Wall-Decals-s/3.htm?searching=Y&sort=5&cat=3&show=60&page=1

 

Van már ennek magyar változata is,
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.faltetovalas.hu%2Findex.php%3Fcom%3Dproducts%26cat%3D14%26page%3D1&h=429083b02c36decbfad6eecfc636f63b

Szólj hozzá!

Címkék: dekoráció gyerekszoba falmatrica faltetoválás


A bejegyzés trackback címe:

https://igazigezenguzok.blog.hu/api/trackback/id/tr181926601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása