HTML

Gézengúzok

Utazás babával, kisgyerekkel, egyedi bébicuccok, hétköznapi élet, programok, felfordulás a Gézengúzoknál... Az 1-2. Gézengúz(ok) Barnus és B'anka, 3. és egyben az igazi Gézengúzok a munkám - www.gezenguzok.hu

Friss topikok

2010.02.14. 10:22 gezenguzok

Még mindig hétvégi, beltéri programok...

Gézengúzok - Gyerek- és szülőbarát utazási ajánlatok.

Ha színező, nekünk még egy hatalmas kedvencünk van, a Szezám utca lakói és hát ELMO.

A kis piros szörny mindkét kölköm szívébe belopta magát. Nagyon hamar. Barninak az első meséje volt, amit szájtátva megnézett, sokáig nem telt el úgy nap, hogy pici Elmot ne néztünk volna. Őszintén szólva, ha már tévézünk, nem bánom, hogy a Szezám utcát vagy az Elmo világát nézzük, mert abból tényleg tanulnak valamit. Barni még beszélni sem nagyon tudott, de "E'mo" azt már tudta ;-)
Még nem volt kétéves, amikor megkapta a kacagó Elmo-figurát, húsvétra. Talán sosem felejtem el a pillanatot, amikor kibontotta és csak annyit mondott: "Elmo. Szeretem." :)
 

Banka mint oly sok mindenben, ebben is követi a bátyját, ő sem bírta sokáig, neki is kellett egy Elmo. Szóval, nálunk családi kedvenc a kispiros.
 

Így a színezők is mindig jól jönnek, jöhet Elmo, Sütiszörny, Ernie és Bert, Grover vagy éppen Oscar ;-)

 

A kedves kis Muppet-figurákról még rengeteg színezőt találsz itt:

http://www.parenting.com/activity-parties-gallery/Activities-Parties/Sesame-Street-October-2009

Szólj hozzá!

Címkék: program elmo beltéri színező


A bejegyzés trackback címe:

https://igazigezenguzok.blog.hu/api/trackback/id/tr71756615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása