HTML

Gézengúzok

Utazás babával, kisgyerekkel, egyedi bébicuccok, hétköznapi élet, programok, felfordulás a Gézengúzoknál... Az 1-2. Gézengúz(ok) Barnus és B'anka, 3. és egyben az igazi Gézengúzok a munkám - www.gezenguzok.hu

Friss topikok

2010.03.07. 09:32 gezenguzok

Egészséges gyerekmenü - gasztroblogok angolul

Gézengúzok - Gyerek- és szülőbarát utazási ajánlatok.

A főzés klassz dolog. Szeretem. Egyet nem szeretek annyira, kitalálni, hogy éppen mi legyen a menü. Manapság már csak hétvégén főzök, úgy hogy csütörtökön-pénteken már azon töröm a fejem, mi kerüljön a családi asztalra. Legyen finom, szeresse mindenki, legyen egészséges. Utóbbi kettő elég nehéz. Főleg mert a gyerekeim olyan szimbiózisban élnek, hogy egyik szinte csak a húst eszi, a másik szinte csak a zöldséget.

Szeretem a gasztroblogokat, de a magyar nyelvűekben még nem találtam gyerekcentrikusat (bár lehet, hogy van, csak én nem találom...), így maradnak a külföldiek.

Íme néhány klassz közülük:

Super Healthy Kids


http://blog.superhealthykids.com/

Yum-O

http://www.yum-o.org/index.php
A nagyon jó recepteken kívül különösen ajánlom, mert egy nagyon jó szűrő/kereső van az oldalon korosztály és a menü típusa szerint.

Real Food for Healthy Kids
gyerekbarát receptek
http://realfoodforhealthykids.com/

Picky Palate
Gyönyörű képek, klassz receptek

http://picky-palate.com/


Food with Kid appeal


http://foodwithkidappeal.blogspot.com/

Szólj hozzá!

Címkék: étel gasztroblog egészséges gyerekmenü


A bejegyzés trackback címe:

https://igazigezenguzok.blog.hu/api/trackback/id/tr621815503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása