HTML

Gézengúzok

Utazás babával, kisgyerekkel, egyedi bébicuccok, hétköznapi élet, programok, felfordulás a Gézengúzoknál... Az 1-2. Gézengúz(ok) Barnus és B'anka, 3. és egyben az igazi Gézengúzok a munkám - www.gezenguzok.hu

Friss topikok

2010.02.12. 13:01 gezenguzok

Hétvége a kölkökkel - beltéri ötletek

Gézengúzok - Gyerek- és szülőbarát utazási ajánlatok.

Amikor közeledik a hétvége, mindig azon ötletelünk, hogyan tudnánk úgy eltölteni a szabad napjainkat, hogy mind a négyünknek jól teljen. Persze elsősorban a kis gézengúzok elvárásainak megfelelő programot keresünk, de fontos, hogy mi is teljesértékűen és jól érezzük magunkat.

Ilyen rossz időben (itt most éppen havaseső esik), egyértelműen beltéri lehetőségeket kell keresnünk. Nekem sokszor az is jólesik, ha csak ülhetek és mélázhatok, vagy éppen tudunk beszélgetni, erre jó hely az állatkerti játszóház például. A gyerekek kitombolják magukat, néha oda-odaszaladnánk hozzánk, mi megkávézunk, kicsit kifújjuk magunkat.

Szó se róla, a játszóház mindig sikerprogram, de igazán nagy megelégedést az okoz, ha közösen csinálunk valamit, legyen az rajzolás, gyurmázás vagy egyéb kreatív tevékenység.

Little Lovely egy klassz ötlettel szolgál, ami játéknak és tanulásnak is tökéletes, no és persze lehet picit vizezni, ami meg minden gyereknek bejön. A játékhoz nem kell más, mint néhány átlátsztó-, esetleg műanyagpohár és ételfestékek. Máris lehet tanulni a színeket, felfedezni a keveredés által létrejövő újakat.

Jó pacsálást!

http://littlelovely.typepad.com/littlelovely/2010/02/teaching-toddlers-about-colour.html

Szólj hozzá!

Címkék: hétvége gyerekprogram pacsálás


A bejegyzés trackback címe:

https://igazigezenguzok.blog.hu/api/trackback/id/tr831751931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása