HTML

Gézengúzok

Utazás babával, kisgyerekkel, egyedi bébicuccok, hétköznapi élet, programok, felfordulás a Gézengúzoknál... Az 1-2. Gézengúz(ok) Barnus és B'anka, 3. és egyben az igazi Gézengúzok a munkám - www.gezenguzok.hu

Friss topikok

2010.03.31. 21:20 gezenguzok

A karácsonyi fődíj nyertesének élménybeszámolója

Gézengúzok - Gyerek- és szülőbarát utazási ajánlatok.

Karácsonyi fődíjunkat, egy a burgenlandi Hotel Sonnenparkba szóló 4 személyes családi hétvégét Toldy Éva vásárlónk nyerte meg. A hétvégén útnak indult a család, hogy a vouchert élményre váltsák. Íme Éva beszámolója:

 

A gezenguzok.hu webáruházban még karácsony előtt vásároltam egy útibilit, amolyan kartonpapírféle, összehajtogatósat, útközbenre, ha elutazunk valahová a kétéves Brigivel, legyen kéznél, soha nem lehet tudni. Persze álmomban sem gondoltam volna, hogy egy papírbili vásárlását követően mennyi élmény vár rám és a családomra. A lényeg, hogy én lettem az a szerencsés, akit kisorsoltak és még aznap telefonos értesítést kaptam: a családommal elutazhatok egy hosszú hétvégére a négycsillagos bababarát Sonnenpark szállodába, Burgenlandba. Eredetileg úgy terveztük, hogy majd nyáron vesszük igénybe a nyereményt, de közben kiderült, hogy a kicsimnek áprilisban lejár az útlevele. Gyors egyeztetés és helyfoglalás e-mailben a szállodával, visszaigazolták: március 26-án várnak bennünket. A nyeremény 2 felnőtt és 2 gyerek (0-10 éves) részére szólt, így a majdnem tizenötéves nagykislányomra éjszakánként 10 eurót rá kellett fizetnünk, de hát ez a legkevesebb ;-)
Izgatottan készültünk és csomagoltunk, elindultunk, majd 3 és fél óra múlva megérkeztünk! Egy pici ausztriai kisvárosban egy hatalmas szálloda várt minket, nagyon kedves személyzettel, akik lesték minden kívánságunkat, mindenben segítettek. A 127-es szoba meleg színeivel és berendezésével azonnal a kedvencünk lett: nagyon kényelmes és maximálisan felszerelt. (A férjem annak örült a legjobban, hogy a WC tágas és „hónaljban sem szorít”.) Tényleg semmit nem kellett vinnünk magunkkal, mert minden babafelszerelés a rendelkezésünkre állt: babakocsi, cumisüveg és bébiétel melegítő, a fürdőszobában bili és a WC-hez szűkítő, rengeteg kismotor és autó a fogadószinten, amit szabadon használhattak a gyerekek.

Érkezésünkkor és a reggelinél kezünkbe kaptuk a szálloda napi magyar nyelvű programfüzetét, melyben minden egyes órában valamilyen programmal kedveskedtek a vendégeknek, melyek a szálloda klubhelyiségeiben vagy a szállodával összekötött fürdőben kerültek megrendezésre. Annyira profin voltak megszervezve ezek a programok, és annyira kedvesek voltak az animátorok, hogy több programon is részt vettünk, úgy mint a táncos napkezdés a hotel halljában, Babyprints (kéznyomat emlékbe), plüssállat készítés, babamozi, babaúszás oktatás, wellnespercek bébiknek a fürdő gyerekszaunájában.

Persze a felnőtteknek is voltak programok (pl. borkóstoló), ezalatt akár be is adhattuk volna a kicsit a szálloda gyerekmegőrzőjébe, ami egész nap üzemelt és rengeteg játék várta a kicsiket. Mi is többször betértünk ide napközben játszani, de én is mindig ott maradtam, mert a babám igényelte a jelenlétemet. (Több ilyen játszóház is volt a szállodában, korcsoportonként más-más játékokkal, felszereltséggel, de mindenhol felügyelettel, így a lurkókat nyugodtan ott lehetett hagyni, a szülő biztos lehetett benne, hogy vigyáznak a gyerkőcére.)
A legtöbb időt persze a fürdőben töltöttük, ami nem csak simán fürdő, hanem élményfürdő hatalmas kültéri és beltéri csúszdákkal, félóránként hullámmal, áramoltatós medencével, tízpercenkénti jakuzzis fürdővel. A lányaim imádják a vizet, a nagykislányom és a férjem szinte egész nap csúszdáztak. Persze a kicsi is kipróbálta a vízi csúszdát, de ő csak a gyerekmedencék mellett lévő mini csúszdákat, és roppant boldog volt, hogy hagytam neki, hogy egyedül csússzon le. A fürdőben szintén folyamatosan programok voltak: toronyugrás gyerekeknek, vizifitness felnőtteknek, időmérő csúszdaverseny, stb.
A szálloda ill. a szállodalánc kabalafigurája Sunny Bunny, egy nagy barna nyuszi, aki napközben többször is megjelent a gyerekek nagy-nagy örömére, körbeugrálták, közrefogták, táncoltak és énekeltek vele, (naponta egyszer az óriás nyúl autógrammot is osztogatott, ez volt a sláger a gyerekek körében), a programok elnevezése is mind összefüggésbe hozható volt Sunny Bunny-val, valamint a húsvét közeledtével abszolút aktuális is volt egy nyúl napi jelenléte a szállodában. (Az osztrákok már nagyon várják a húsvétot, ezt már a szállodába menet is megállapítottuk, mert a házak előtt – kivétel nélkül – a kisebb fák ágaira színes tojások kerültek, ill. nyuszis dekoráció a fa tövébe. És ott volt másnap is, és senki nem nyúlt hozzá, nem piszkálta, nem vitte el!)
Nagyon sok szép élménnyel gazdagodva és fájó szívvel jelentkeztünk ki a hosszú hétvégénk után a szállodából, remélve hogy hamarosan visszatérünk ide. Hazafelé jövet megnéztük azt a meseparkot, amit már sokan ajánlottak, és valóban nagyon sok izgalmas és fergeteges élményben volt ott részünk. A csattanó és a legnagyobb öröm számomra az volt, hogy az útibili (aminek vásárlásával megnyertük a pihenésünket és természetesen elvittünk magunkkal az útra), itt került használatra, mert Briginek sürgős dolga akadt. Mivel az egyszer használatos termék kidobásra került, sürgősen be kell szereznem egy újabbat a Gézengúzok webáruházban, hátha esélyes leszek egy újabb nyereményre azáltal.
Köszönet a Gézengúzoknak és a szállodának a sok élményért:
Toldy Éva és családja (akik már most visszavágynak)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://igazigezenguzok.blog.hu/api/trackback/id/tr11885276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása