HTML

Gézengúzok

Utazás babával, kisgyerekkel, egyedi bébicuccok, hétköznapi élet, programok, felfordulás a Gézengúzoknál... Az 1-2. Gézengúz(ok) Barnus és B'anka, 3. és egyben az igazi Gézengúzok a munkám - www.gezenguzok.hu

Friss topikok

2010.03.20. 19:44 gezenguzok

Hétvégi kirándulás - Jászberényi állatkert

Gézengúzok - Gyerek- és szülőbarát utazási ajánlatok.

Az első igazán tavaszi hétvégére már nagyon régen beterveztünk egy jászberényi állatkerti kirándulást.
Először még gyerekek nélkül jártunk ebben az állatkertben, amióta már kölkök is vannak, nem múlik el úgy tavasz-nyár, hogy ne látogatnánk meg ezt a parkot.

Minden ilyen helyet nagyon szeretünk (Pesten még örökbefogadott családtagunk is van), de a jászberényi különösen kedves nekünk. A különlegessége abban rejlik, hogy ún. látványetetéseket tartanak. Félórás-órás időközönként más-más állatnál tartanak a gondozók rövid bemutatót, ismertetőt, és a természeteshez hasonló táplálkozást láthatunk.

Sajnos ma nem volt még mindenhol szezonszerű menetrend, a mókusmajmok és a kenguruk etetése, legalábbis látványos formában, elmaradt, de a macik és a farkasok közönség előtt jutottak az aznapi táplálékhoz.

A kert emberi (gyereki) léptékű, egyes állatokhoz egészen közel kerülhetünk. Van természetesen simogató és játszótér is.

A felnőtt belépő 800 forint, a gyerek 600, 2 éves kor alatt ingyenes. Az út kb. 1,5 óra, ha a 3-ason indulunk, autópályán persze gyorsabb, ez esetben Hatvannál kell a sztrádáról lehajtani.

Próbáljátok ki!
www.jaszberenyzoo.hu

 
 
 
 
 
 
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://igazigezenguzok.blog.hu/api/trackback/id/tr531856838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása