HTML

Gézengúzok

Utazás babával, kisgyerekkel, egyedi bébicuccok, hétköznapi élet, programok, felfordulás a Gézengúzoknál... Az 1-2. Gézengúz(ok) Barnus és B'anka, 3. és egyben az igazi Gézengúzok a munkám - www.gezenguzok.hu

Friss topikok

2010.02.10. 19:25 gezenguzok

Hasfájós babáknak - csomagajánlatunk

Rengeteg szülővel találkozom és beszélek, köztük a legtöbben friss szülők. Egy-két hetes babával igyekeznek felfedezni a közös élet rejtelmeit. De valljuk be őszintén, a hatalmas öröm mellé rengeteg nehézség is társul az első hetekben.

A legtöbb vásárlónk, legalábbis ebből az újszülött korosztályból, hasfájós, sokatsírós babával jön.

Két terméket ajánlunk választékuknból, melyet webáruházunkban csomagban, kedvezőbb áron is kínálunk.

 

A csomag tartalmaz egy tetszőlegesen választhatú színű Ducky Duck plüsskacsát, mely mikroban felmelegítve nyugtató, alvássegítő hatású. továbbá egy Dr Brown's deluxe kezdőkészletet.
A szabadalmaztatott légáramoltató rendszernek köszönhetően a Dr Brown’s cumisüvegek hatékonyan csökkentik a csecsemőkori hasfájást. A cumisüvegben található mûanyag cső etetéskor a levegőt az üveg aljára vezeti, így a baba nem nyeli le a levegőt.

www.gezenguzok.hu/ws

Mintaboltunk: 1136 Budapest, Herzen utca 5.

Szólj hozzá!

Címkék: baba duck hasfájós ducky drbrown cumisüvegek


A bejegyzés trackback címe:

https://igazigezenguzok.blog.hu/api/trackback/id/tr991747333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása