HTML

Gézengúzok

Utazás babával, kisgyerekkel, egyedi bébicuccok, hétköznapi élet, programok, felfordulás a Gézengúzoknál... Az 1-2. Gézengúz(ok) Barnus és B'anka, 3. és egyben az igazi Gézengúzok a munkám - www.gezenguzok.hu

Friss topikok

2010.02.07. 17:21 gezenguzok

Szánkózás!!!

Ma megint nagy mennyiségű hóra és havazásra ébredtünk. Már tegnap is úgy terveztük, ma a szánkózásé a nap, de a hófödte kert láttán tempósan indult a reggel, irány Dobogókő!

A város főútjai elég tiszták voltak, a nullás is, de Pomáz és főleg a hegyre vezető út alig volt letaposva. Néhány keréknyom segítette csak a haladást. A dobogókői szánkópályát úgy érjük el a legkönnyebben, ha közvetlenül a település táblája után jobbra bekanyarodunk a parkolóba. (500 forint a parkolási díj 10 percre vagy egész napra is.) Innen kis séta után érjük el a szánkópályákat. Kettő is van egymás mellett, egy nagyobb meredekebb (ennek a nagy része már jegesre csiszolt sajnos) és egy kisebb, kellemesebb. Mármint gyerekkel.
 

 

 

Bankának esze ágában sem volt felmenni a magaslatra és lecsúszni, de Barnust boldogan nézte. A művésznő gyakorlatilag nem csinált mást, mint a csuda hójárgányunkon üldögélt és csodákozott ("Hűűű, néd anya!" vagy "Hűűű, aztamindenit!").

 
 


Miután a fiúk kiszánkózták magukat, sétáltunk még egy távolabbeső csöndesebb részen, a hatalmas hóban.

 
 

Lassan-lassan az autóhoz evickéltünk, jöhetett egy kis uzsonna meg a langyos tea. Egészségesen piros arcú kis gézengúzokkal indultunk hazafelé... ;-)

 


 

Nektek is lehet ilyen csuda szánkótok:

http://www.gezenguzok.hu/ws/termekek.php?cid=1&tid=48 
Big Bobby bob (made in Germany!)

Szólj hozzá!

Címkék: bob big bobby dobogókő szánkózás szánkó


A bejegyzés trackback címe:

https://igazigezenguzok.blog.hu/api/trackback/id/tr571736879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása